Nedan  listas de olika typer av marknadsföring vi erbjuder. Kontakta gärna oss för att diskutera den bästa marknadsföringen för ert företag och prisförslag.

Logotyp på sektionshemsidan

Det utmärkta valet om ni vill att er logga ska synas kontinuerligt för våra studenter. Hemsidan används som en kommunikationskanal för studenterna. Priset gäller för ett halvt eller ett helt verksamhetsår och antalet platser är begränsat. Via logotypen kommer studenterna att länkas till er hemsida.

Mailutskick

Ett mailutskick är ett smidigt och effektivt sätt att fånga studenters uppmärksamhet om kom- mande möjligheter. Mailet når ut till samtliga studenter i årskurs 1-5, alternativt att ni själva väljer de årskurser ni önskar nå ut till. Ni väljer själva innehåll i mailet.

Månadsbrev

I-sektionen skickar varje månad ut ett brev till I-teknologerna med nyheter och information
till sektionens medlemmar. Månadsbrevets innehåll är skräddarsydda för respektive månad och marknadsföring från företag prioriteras högst upp. Brevet når ut till samtliga studenter i årskurs 1-5.

Annonsering

Annonsering sker på www.i-sektionen.se samt på I-sektionens Facebook-sida. Här kan företag med fördel exempelvis länka till relevanta hemsidor, ler, Exjobb eller andra jobberbjudanden som de önskar nå ut med till I-teknologerna.

Jobbportalen

Jobbportalen är en exklusiv kanal för företag att annonsera sig själva mot studenter. Ett ut- märkt sätt att publicera lediga tjänster, trainee, internships och sommarjobb. En kostnad på 500 kr/vecka ger ditt företag en unik möjlighet att nå ut till en större grupp studenter och öka intresset för de möjligheter ditt företag erbjuder.