Vill du få kontakt med i:are?

Sektionen för industriell ekonomi representerar civilingenjörsstudenterna inom industriell ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet samt de som går civilingenjörsprogrammet öppen ingång. Vår verksamhet bedrivs helt på ideell basis med uppgift att värna om utbildningen, bedriva studiebevakning samt etablera näringslivskontakter. Vi tycker att det är viktigt, och ser det som en kvalitetsfaktor, att studenterna under sin utbildning får god kontakt med näringslivet. Där har du som företagare eller ledare en viktig roll att fylla. Vill du vara med och hjälpa oss?

Varför är industriell ekonomi intressant för mitt företag?

Industriell ekonomi är en mycket bra och eftertraktad utbildning. Studenterna som går ut från programmet får med sig en gedigen ingenjörsgrund och ekonomisk förståelse inom olika områden. Spetskompetens fås genom examensinriktningen inom:

Vi vill träffa ditt företag!

Är ditt företag intressant för en i:are? I sådana fall vill vi träffa och lära känna er bättre! För att göra det enklare för er har vi tagit fram ett antal färdiga aktiviteter som du hittar via länkarna nedan

Självklart är vi även öppna för förslag från er sida! Ingen förfrågan är för liten eller stor, hör av dig till oss om ni vill komma i kontakt med riktigt drivna studenter!